Wysłany: 2018-02-23, 07:23 Majowy Torowy Trening z MotoBraćmi
Witam.
Mam przyjemność zaprosić Was na Torowy Trening z MotoBraćmi.
Trening odbędzie się na torze Nemuno Ziedas na Litwie, niedaleko Kowna. Miejsce docelowe znajduje się w odległości 350km od Olsztyna. Obiekt będzie do naszej wyłącznej dyspozycji we wtorek 01.05. b.r.
Plan: przyjazd w poniedziałek wieczorem (nocleg we własnym zakresie np. w namiocie/aucie/hotelu), cały dzień jazdy we wtorek a wieczorem integracja, środa powrót. Spać można również na terenie toru. Namiot/auto - bez dodatkowych kosztów.
Tor we wtorek będzie dostępny praktycznie od wschodu do zachodu, więc nawet z przerwą na jedzonko każdy będzie mógł wyhasać się do bólu.
Także organizuj sobie czas i ruszaj na TT z MB podbić Litwę
Ewentualne pytania zadawajcie na forum lub możecie dzwonić do Pajejka, Białego, Hustlera, Łukiego i mojej skromnej osoby, a także każdego MotoBrata
Konto do wpłat:
77 1500 1298 1012 9020 8117 0000
Zbigniew Królikowski
Do dnia 31.03. 350zł
po tym terminie 400zł
Chętnych proszę o dopisywanie się do skopiowanej listy.
1.
2.
3.
...
Witam.
Mam przyjemność zaprosić Was na Torowy Trening z MotoBraćmi.
Trening odbędzie się na torze Nemuno Ziedas na Litwie, niedaleko Kowna. Miejsce docelowe znajduje się w odległości 350km od Olsztyna. Obiekt będzie do naszej wyłącznej dyspozycji we wtorek 01.05. b.r.
Plan: przyjazd w poniedziałek wieczorem (nocleg we własnym zakresie np. w namiocie/aucie/hotelu), cały dzień jazdy we wtorek a wieczorem integracja, środa powrót. Spać można również na terenie toru. Namiot/auto - bez dodatkowych kosztów.
Tor we wtorek będzie dostępny praktycznie od wschodu do zachodu, więc nawet z przerwą na jedzonko każdy będzie mógł wyhasać się do bólu.
Także organizuj sobie czas i ruszaj na TT z MB podbić Litwę
Ewentualne pytania zadawajcie na forum lub możecie dzwonić do Pajejka, Białego, Hustlera, Łukiego i mojej skromnej osoby, a także każdego MotoBrata
Konto do wpłat:
77 1500 1298 1012 9020 8117 0000
Zbigniew Królikowski
Do dnia 31.03. 350zł
po tym terminie 400zł
1. Yakuza
2.
3.
...
A ja mam dużo pytań
1. Cena za osobę korzystającą z toru ma się rozumieć? Osoby towarzyszące nic nie płacą.
2. Jak wyglądało to do tej pory gdzie spaliście?
3. Namiot - jest tam kawał trawnika przy parkingu czy jak? - Interesuje mnie ta wersja.
4. Z tego co pamiętam tam są prysznice na torze, ogólnie zaplecze sanitarne dostępne w cenie czy trzeba coś płacić?
5. Jest możliwość zjedzenia czegoś na miejscu? Wiadomo będzie swój prowiant.
6. Zapomniałem coś tam jeszcze było...
Nono Yakuza wyrwał się jak nigdy pierwszy na liście
1. Yakuza
2. smolki
3.
...
1. Yakuza
2. smolki
3. Durs
4. EVI
5. JamesHunt
_________________ If you had to choose between never riding your motorcycle again or only dating supermodels the rest of your life, would you use regular or premium gasoline ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum