a no tak dla pewnosci pytam heh a ostatnio widzialem ze wiatrak stoi u adasia, zepsules cos??
morgan, wyszlo na kozaku, chlopaki odwalili kawal dobrej roboty
junior to i tak malo, kolega tez bawi sie amatorsko i on bierze ze soba dwie takie spore torby, zapytany po co, to powiedzial ze kazde zdjecie wymaga innego sprzetu
_________________ gdy zachodzi slonce, budzi sie inny swiat
gregor, to co pisałem to były luźne przemyślenia do ludzi ze sQuadu, z których nie zamierzam ci się tłumaczyć ani tymbardziej ciebie przepraszać. Po twoich postach jestem teraz pewien, że jesteś zadziora i szukasz sensacji. Jedna dobra rada - nie jesteś na swoim terenie i uważaj żeby nie napisać o to jedno słowo za dużo.
Dobiorą się do dupy... myślę sobie, że jednak powinniśmy odrobinkę zablokować dostęp do naszej stronki...Bo niedługo po ustawce będą na nas czekać.... to tak na marginesie
dokładnie Michu .
Fabiq proponuje przenieść temat ustawek do zamkniętego , tak samo jak telefony przenieść do zamkniętego motobraci i squadu tak aby każdy z nas miał dostęp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum